Странице

среда, 13. јул 2016.

Maybeline Instant Anti-Age Efekt 01Light & 03FairPre par godina se po prvi put u Srbiji pojavio Maybelline Instant Anti-Age Efekt korektor, ne znam zašto se više ne uvozi. Secam se, da su devojke masovno kupovale i iskreno hvalile proizvod. Meni je pre mesec dana bio potreban dobar prekrivač ispod očiju, jer sam u tom preriodu bila ne naspavana i stalno sam putovala. U Beč-u se može pronaći u drogerijskim radnjama. Ja sam kupila dva, kako bih bila mirna jedno iznosno vreme. Bila sam ubeđena da nešto nije uredu sa njihovim nijansa i odlučila sam da probam 01Light i 03Fair.


Proizvod dolazi u providnoj bočici od tvrde i čvrste plastike koja sadži 6.8ml sa rokom trajanja od šest meseci. Sviđa mi se ambalaža, pametno je napravljena da se lepo vidi koliko je korektora još ostalo u bočici. Odvrtanjem gornjeg (crvenog) dela gurate proizvod na sunđer, a ujedno se potiskuje ostala količina koja se nalazi unutra. Vrlo pametno osmišljen, kako bi se upotpunosti iskoristio do kraja.

Koliko sam ja razumela, korektor je predviđen sa podočnjake, jer je formula dosta lagana. Ono što je mene zabrinulo : ,,Da li je higijenski koristiti vise puta aplikator? " Jer suđer dolazi više puta u kontaktu sa kožom. Neki savetuju da se redovno prebriše alkoholom. Ali ja tu ne bih ništa dirala, jer sadrži anti-mikrobnu zaštitu. Proizvođač kaže da se sunđer ne kvasi, jer se tako uništava. Njegova cena je 10 evra.

Strukrura je sasvim korektna, ni previše gusta, ni previše retka. Ja imam suvu kožu, najviše mi je to izraženo ispod očiju (ništa ne pitajte, ako ne negujem kako treba ,obavezno se pojavljuju linije) Međutim, korektor se zaista lepo ponasa, odlično se stapa i ne isušuje mi dodatno. U sastavu se nalazi silikon, koji lepo zaglađuje kožu i samim tim lepše izgleda. Ne uvlači se u borice i daje neku svežinu koži.

Za Američko tržište su dostupne 6 nijanse: Fair 110, Light 120, Medium 130, Honey 140, Neutralizer 150 i Brightener 160.

Dok u Evropi prostoje samo tri : 01 Light, 02 Medium, 03 Fair. Ono što je meni čudno kod ovih korektora. Zašto je 03 svetlija nijansa od 01? Nekako su mogli bolje da organizuju naziv i broj. U suštini, kasnije kada malo bolje poredim, shvatam da je u ptanju mala razlika i da nije tolika frka koju nijansu koristim, jer se na kraju stapa sa bojom pudera. Najveca MANA, brzo se troši.

Ovako izgledaju boje na suncu 
 Prva je 01
Druga je 03

U Hladu


Kada se korektor lepo izblenda, primećuje se mala razlika između dve nijanse.

Posle 10 minuta kada se boje lepo stapaju na koži, ne primecuje se vise nista. Meni je ovo dovoljan dokaz da su nijanse manje bitne, jer se dobija taj svetliji deo ispod očiju, koji je značajan u prekrivanju podočnjaka.
 Jedan mali savet!!!!!!!
Nikako ne kupujte ovaj korektor preko Facebook-a i Instagram-a ,jer postoje kopije. Sigurno ste čuli kako je struktura previše gust i nece izaći na sinđer. Ovi korektori nisu takvi, kada ih kupujete u prodavnici. Potpuno su lagani i nemaju težak film na koži.

Za mene je ovo dobar korektor koji ima odličnu finkciju u prekrivanju tamnih kolutova, i smartam da odlično radi svoj posao.


2 коментара:

  1. Maybelline ima super korektore, barem po mom iskustvu. Iako, ova ideja sa spužvicom se ni meni ne sviđa. Jesi li isprobala FIT me korektore, također njihove? Ja ih konstantno koristim i kupujem već tri godine i usudila bih se reći da mi je on prvi najbolji drogerijski korektor. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jaoo dobro mi dodje sada ovaj tvoj komentar, jer sam trenutno u nekoj dilemi. Treba mi dobar korektor koji prikrije nepravilnosti na licu. A nisam sigurna koji da odaberem. Moraću da pogledam fit me.

      Избриши